Katalog

Cykler

Tilbud

Mest solgte

Information

Producenter

Cykler

ProfCykler fører mærket: BMC.

Vi prøver at have de fleste modeller af BMC, så hvis du vil have en altitude eller endurance geometri i din race- landevejscykels cykel, så er dette noget vi kan hjælpe dig med. Vi prøver at have de fleste modeller indenfor mountainbike (mtb), så der er noget til enhver pengepung, (er der en cykel ProfCykler ikke h...

ProfCykler fører mærket: BMC.

Vi prøver at have de fleste modeller af BMC, så hvis du vil have en altitude eller endurance geometri i din race- landevejscykels cykel, så er dette noget vi kan hjælpe dig med. Vi prøver at have de fleste modeller indenfor mountainbike (mtb), så der er noget til enhver pengepung, (er der en cykel ProfCykler ikke har på lager, er du altid velkommen til enten at skrive eller ringe, så kan vi tjekke lagerstatus og levering for dig).

ProfCykler har BMC lifestyle program som citybikes. Så hvis du ikke vil have en racercykel med racerstyr, så kan du fra BMC købe Alpenchallenge. Dette gælder også hvis du vil have en behagelig tur til arbejde, da det er cykler der er meget letkørende.

Hvis du vil have en mere alsidig cykel, som du både kan bruge til motionskørsel, frem og tilbage fra arbejde, eller bare gerne vil kombinere asfalt og skovstier, så skal du overveje en Alpenchallenge.

Du er altid velkommen til at ringe og aftale en tid, eller komme forbi butikken, hvis du vil prøve cyklen.

Mere

Cykler  15 varer

Underkategorier

  • Mærker
  • Typer
  • PROFCYKLER'S TEST BIKES

    Er du i tvivl om, hvilken cykel du skal vælge, om det skal være en aluminium, eller carbon racer? Om det skal være en hardtail, eller full suspension?

    Så har du mulighed for, at låne en af ProfCykler's test bikes, mod et depositum (alt efter cyklens pris), forevisning af en gyldig udvidet cykelforsikring, samt gyldig billede legimitation.

    Derudover koster det 350 kr. pr. dag. at låne en af cyklerne. Dette beløb bliver naturligvis fratrukket ved køb af ny cykel.

pr. side
Viser 1 - 12 af 15
Viser 1 - 12 af 15