Tilbud

Mest solgte

Information

Producenter

Forskifter

Er forskifteren nødvendig? På mountainbike eller cross er den ikke. Da flere og flere laver deres cykler om til 1x10 speed, eller køber en komplet gruppe fra SRAM i 1x11 speed, du har nu muligheden for også at opgradere din cykel til 1x11 speed, dette er muligt med Shimano upgrade kit M8000. Så hvis du er træt af dit 3x9 eller 3x10 speed, så tag...

Er forskifteren nødvendig? På mountainbike eller cross er den ikke. Da flere og flere laver deres cykler om til 1x10 speed, eller køber en komplet gruppe fra SRAM i 1x11 speed, du har nu muligheden for også at opgradere din cykel til 1x11 speed, dette er muligt med Shimano upgrade kit M8000. Så hvis du er træt af dit 3x9 eller 3x10 speed, så tag og overvej et upgrade kit. Du bliver uden tvivl glad for det.

Du har sikkert prøvet før at din forskifter bliver pakket op med mudder, hvis det ikke er godt vejr. Dette gider du kun opleve maks to gange, så begynder du allerede at overveje upgrade kittet.

ProfCykler kan skaffe upgrade kittet hjem til dig, vi kan også skaffe dig en komplet gruppe fra SRAM. Ring evt. for at få en pris.

Mere

Forskifter  5 varer

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5