Katalog

Cykler

Tilbud

Mest solgte

Information

Producenter

Cykler

ProfCykler fører mærkerne: Cannondale, BMC.

Vi prøver at have de fleste modeller, af både Cannondale og BMC, så hvis du vil have en eliteroad/race, eller en endurance/performance geometri i din race- landevejscykels cykel, så er dette noget vi kan hjælpe dig med. Vi prøver at have de fleste modeller indenfor mountainbike (mtb), så der er noget ...

ProfCykler fører mærkerne: Cannondale, BMC.

Vi prøver at have de fleste modeller, af både Cannondale og BMC, så hvis du vil have en eliteroad/race, eller en endurance/performance geometri i din race- landevejscykels cykel, så er dette noget vi kan hjælpe dig med. Vi prøver at have de fleste modeller indenfor mountainbike (mtb), så der er noget til enhver pengepung, (er der en cykel ProfCykler ikke har på lager, er du altid velkommen til enten at skrive eller ringe, så kan vi tjekke lagerstatus og levering for dig).

ProfCykler prøver at have en del fitness modeller hjemme også, fra både Cannondale og BMC, så hvis du ikke vil have en racercykel med racerstyr, så kan du fra Cannondale købe Quick eller Quick Speed modellerne, og fra BMC kan du købe Alpenchallenge. Dette gælder også hvis du vil have en behagelig tur til arbejde, da det er cykler der er meget letkørende.

Hvis du vil have en mere alsidig cykel, som du både kan bruge til motionskørsel, frem og tilbage fra arbejde, eller bare gerne vil kombinere asfalt og skovstier, så skal du overveje fra Cannondale Quick CX, og fra BMC bør du overveje Alpenchallenge.

Du er altid velkommen til at ringe og aftale en tid, eller komme forbi butikken, hvis du vil prøve cyklen.

Mere

Cykler  29 varer

Underkategorier

  • Mærker
  • Typer
  • PROFCYKLER'S TEST BIKES

    Er du i tvivl om, hvilken cykel du skal vælge, om det skal være en aluminium, eller carbon racer? Om det skal være en hardtail, eller full suspension?

    Så har du mulighed for, at låne en af ProfCykler's test bikes, mod et depositum (alt efter cyklens pris), forevisning af en gyldig udvidet cykelforsikring, samt gyldig billede legimitation.

    Derudover koster det 350 kr. pr. dag. at låne en af cyklerne. Dette beløb bliver naturligvis fratrukket ved køb af ny cykel.

pr. side
Viser 1 - 12 af 29
Viser 1 - 12 af 29